Een ploeg waar wij
trots op zijn.  

De kwaliteit van het werk: daar draait het om!

Hoewel Annhil Installatietechniek een gemoedelijke werksfeer kent, wordt er veel waarde gehecht aan zakelijke afspraken. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met de klant, en dat vertrouwen mag je niet beschamen. Dit betekent dat je je flexibel moet opstellen en dat je afspraken moet nakomen.

Daarnaast is de kwaliteit van het geleverde werk natuurlijk uiterst belangrijk. De betrouwbaarheid en de veiligheid van de geleverde installaties moet perfect zijn. Wij zijn niet voor niets aangesloten bij de VNI, de Vereniging van Nederlandse Installatiebedrijven

Servicemonteur komt dezelfde dag nog!

“Morgen bent u de eerste”, zult u bij Annhil Installatietechniek B.V. nooit horen. Als er problemen zijn, wordt de klant diezelfde dag nog geholpen.

Ook ketelvervangingen worden door ons binnen één dag geregeld. We laten dus niemand in de kou zitten. Doordat al onze servicemonteurs een mobiele telefoon hebben, zijn zij optimaal bereikbaar.

Na werktijd zijn wij via doorschakeling optimaal bereikbaar, Vrijwel alle onderdelen die we voor de service nodig hebben, hebben we in depot. Hierdoor kunnen wij slagvaardig reageren.

Onze servicedienst is een ploeg waar wij heel erg trots op zijn.

01 ZELFDE_DAG
Ontmoet het team
Dick Scholten <br /> Aanstuurder Team

Dick Scholten
aanstuurder team

Jolanda Zoer <br /> Administratief Mederwerker

Jolanda Zoer
administratief mederwerker

Marcel Sallomons <br /> Monteur

Marcel Sallomons
monteur

Voor elk probleem een oplossing op maat

Wij bieden voor elk probleem een oplossing op maat. Zoekt u de juiste sfeerverwarming in uw interieur? Wij kunnen de mogelijkheden uit de doeken doen. Doordat we oog voor detail hebben, kunnen we voor u de cv-ketel verzorgen, die het beste past bij uw woonwensen.

Net als u zijn we bezorgd om het milieu. Daarom staan we achter nieuwe, milieuvriendelijkere energiebronnen. Wat dacht u van zonne-energie of een warmtepompboiler? Inmiddels denkt ook de overheid aan milieubesparende energiebronnen en verstrekt ze hierop allerlei subsidies.

We zijn inmiddels jarenlang werkzaam op het gebied van olie, propaangas tot aardgas en campinggaz. U kunt bij ons ook terecht voor sfeerverwarming, HR of VR cv-ketels, zonne-energie, decorradiatoren, ventilatie en sanitair.

Kortom, alles op het gebied van gas en water.