Duurzame energie die
nooit op raakt.  

CO2 uitstoot, broeikaseffect, het opraken van conventionele energiebronnen, hoge energierekeningen, allemaal redenen om vandaag nog over te stappen naar een duurzame vorm van energiewinning.

Annhil heeft ervaring in het leveren en plaatsen van zonne-energiesystemen waarmee u zelf op een veilige en betrouwbare manier in uw eigen energie kunt voorzien.

Duurzaam

Met de duurzame zonne-energiesystemen van Annhil heeft u een ruime keuze aan energiezuinige oplossingen. Het is een investering die zichzelf terug betaalt. Met een zonne-energiesysteem kunt u voor warm water zorgen dankzij een speciale boiler. Of u kunt hiermee uw eigen stroom opwekken.

Service

De service van Annhil stopt niet bij de installatie. Wij helpen u graag bij uw subsidieaanvraag. En dankzij onze 24-uur service zijn wij ieder moment van de dag bereikbaar. Wij geloven in de kwaliteit van onze producten, maar in de loop der tijd kan er altijd iets kapot gaan. Vervanging is binnen een dag geregeld en onze servicedienst is ook na werktijd te bereiken.